Tim i saradnici 2018-10-31T05:18:58+00:00

SARADNICI

Tijana Jovanović Petrović
Tijana Jovanović Petrović
Tijana Jovanović Petrović, MA Komunikologija, studirala je istoriju umetnosti i medije. Njen osnovni motiv za pokretanje Koba Yagi Toys potiče iz potrebe za kreiranjem novih, drugačijih, kvalitetnijih sadržaja za decu. Tijana je takođe suosnivač edukativnog programa Design For Change Srbija.
Emil Ediet
Emil Ediet
Studirao Etnologiju i Antropologiju na Filozofskom Fakultetu u Beogradu kao i WebDesign i Komunikaciju na SantaMonica Collegu u Los Angelesu, SAD. Naša ideja je da ponudimo deci da sama stvaraju, uče i usavršavaju se kroz igru, a sa Koba Yagi Toys kreacijama ta mogućnost je otvorena za sve.
Ivan Petrović
Ivan Petrović
Redatelj i producent fokusiran na razvoj digitalnih proizvoda i usluga u imerzivnim, interaktivnim, mobilnim i konvencionalnim medijskim okruženjima. Koristi osećaj za ritam i dar za pripovedanje i osmišljava, procenjuje i isporučuje besprekorno zabavna iskustva igre.
Ljiljana Pavlović Đorđević
Ljiljana Pavlović Đorđević
Praktičar dramskog metoda, vaspitač u PU Povratak prirodi. U radu s decom najčešće koristi dramski metod jer kroz maštu i kreativni dramski pristup lako pronalazi put do dečije igre kroz koju deca najkvalitetnije uče. Voli da glumi s decom, da otvara njihova srca ka neistraženim horizontima. U Koba Yagi tim došla je iz radoznalosti jer voli da istražuje i pošto je saznala da ove igračke dozvoljavaju mašti da vas povede u kreativnu pustolovinu, ostala je.
Katarina Majkić
Katarina Majkić
Pedagog, praktičar terapije igrom i transakcioni analitičar – savetnik. Osnivač je Centra za razvoj potencijala dece i mladih ”Play” u Novom Sadu. Bavi se savetodavno-terapijskim radom sa decom i porodicama. Sa decom i porodicama realizuje različite edukativne programe, kao i radionice iz oblasti emocionalne pismenosti. Programi koje realizuje sadrže različite teorijske okvire kao što su terapija igrom (Child Centered Play Therapy i Filial Play Therapy), teorija afektivne vezanosti i transakciona analiza.
Marina Tucović
Marina Tucović
Diplomirani inžinjer tehnologije tekstila, menadžer RETEX- centra za reciklažu tekstila u Užicu. U reciklaži tekstila vidi priliku da doprinese izgradnji boljeg i humanijeg društva, a izrada igračaka od recikliranog tekstila pruža mogućnost da se priča o neophodnosti reciklaže proširi i na naše najmlađe koji od malih nogu treba da učestvuju u izgradnji boljeg društva. Kako? Najbolje kroz igru.

PARTNERI