Superheroji 2018-04-19T07:42:51+00:00

ŠKOLA ZA SUPERHEROJE!!

Dragi prijatelji,

Želimo da vam predstavimo našu Školu za superheroje i da vas pozovemo na predstavljanje programa i besplatne radionice 30. septembra i 1. oktobra od 14 do 15 30h u našim prostorijama u Koče Popovića 9/II sprat. 

Škola počinje s radom od oktobra, upis je u toku a za sve vas koji upišete vaše dete tokom Otvorenih vrata dajemo popust od 10%

Broj dece je ograničen na 15 po grupi.Zato vas molimo da rezervišete mesta za vas i vaše dete na office@koba-yagi.com

 

Šta je škola za superheroje?

Škola za superheroje je edukativni centar namenjen budućim kreativnim inovatorima uzrasta od 5 do 14 godina, kao i stručnoj obuci edukatora i roditelja. To je interdisciplinarni edukativni program namenjen kroz koji želimo da inspirišemo decu da sebe vide kao stvaraoce, umetnike, naučnike – one koji su pokretači promena.

Zamišljena je kao „učenje kroz iskustvo“ koje se sastoji iz dubinskog istraživanja teme i eksperimentisanja  kroz individualne ili grupne projekte iz različitih oblasti umetnosti, nauke.

Cilj je da deca savladaju različite veštine koje će im biti potrebne u kompetitivnom i nepredvidivom okruženju 21. veka i da ih podstaknemo da svoju kreativnost upotrebe u osmišljavanju inovativnih rešenja najrazličitijih sadašnjih i budućih izazova.

Ukoliko želite da vaše dete pohađa našu Školu za superheroje, pišite nam na office@koba-yagi.com ili pratite objave o novim radionicama i seminarima tako što ćete se prijaviti na naš newsletter ili ćete nas pratiti preko naše Facebook strane Koba Yagi Toys.

 

Kako izgleda program škole?

1) PUT OKO SVETA  Kurs primenjene umetnosti i kulture za uzrast 6 do 14 godina. Kurs vodi diplomirana akademska slikarka i likovni pedagog Irina Janković

2) KREATIVNA DRAMA  Pozorišne radionice na španskom jeziku za uzrast 6 do 10 godina. Kurs vodi diplomirani glumac Radivoj Knežević

3) KAKO DRUŠTVENE IGRE MENJAJU SVET?  Kurs izrade društvenih igara za uzrast 10 do 14 godina. Kurs vodi diplomirani psiholog i gejm dizajner Uroš Antić

4) “JA MOGU” Kurs kreativnih inovacija za uzrast 9 do 14 godina. Kurs vodi tim Design for Change Srbija(http://www.dfcsrbija.org/)

5) NAUČNO SVEZNALIŠTE  Kurs kreativne elektronike za uzrast 6 do 14 godina. Kurs vodi diplomirani učitelj razredne nastave, NTC praktičar i saradnik Male škole elektronike Milica Kostadinović.

6) SVET U NAMA Razvoj socio-emocionalnih kompetencija za uzrast 4 do 7 godina kroz dramski pristup. Kurs vodi diplomirani viši vaspitač i dramski praktičar ljiljana Pavlović Đorđević.

7) KREATIVNO SVEZNALIŠTE pojedinačne radionice za uzrast od 6 do 14 godina koje tematski obuhvataju sve naše programe i odvijaju se nedeljom u našim prostorijama. Traju 1,5h. Cena je 1500 RSD. Radionice vodi tim Škole za superheroje.

 

Gde se održava?

Koče Popovića 9/II sprat

11000 Beograd


Kada ?

Radnim danima od 18 h do 20 00h i nedeljom od 11 30 do 13 30h


Ko je organizator Škole za superheroje?

“Školu za superheroje” pokreće socijalno preduzeće Koba Yagi Toys koje se bavi izradom  kreativnih igračaka koje podstiču emocionalni razvoj kao i različite veštine dece. Naše igračke su i društveno odgovoran proizvod jer ih proizvode ranjive grupe – žene koje pripadaju teško zapošljivim kategorijama i mladi s teškoćama u razvoju. Naša misija je da kreiramo inspirativno okruženje za decu koja menjaju svet i to ostvarujemo kroz inovativne edukativne programe za decu i mlade. Program je nastao u saradnji Koba Yagi – Centra za edukaciju i razvoj, međunarodno nagrađivanog edukativnog programa Design for Change i Male škole elektronike. Deo prihoda ulažemo u implementaciju Design for Change programa u Srbiji.

 

Koliko košta?

Cena tromesečnog kursa je 13.500 RSD u 3 jednake mesečne rate po 4.500 RSD. Za upis više dece iz jedne porodice odobravamo popust od 10% Pojedinačne radionice u okviru KREATIVNOG SVEZNALIŠTA su 1500 RSD.

U cenu kursa uključen je materijal za rad, nadzor stručnih edukatora tokom trajanja radionica, osveženje, fotografije i organizacija izložbe najboljih radova na kraju zimskog semestra.

Više o našim radionicama i kursevima možete pročitati ovde http://www.koba-yagi.com/superheroji/ i http://www.dfcsrbija.org/

 

Srdačan pozdrav, vaš Koba Yagi tim