Naše vrednosti 2017-09-11T08:52:19+00:00

Zašto Koba Yagi Toys?

Želimo da inspirišemo decu da sebe vide kao stvaraoce, umetnike, naučnike – one koji su pokretači promena!

Naša metodologija

EMPATIJA – Istraživanja pokazuju da su osobe s većom emocionalnom inteligencijom obično uspešnije od osoba kod kojih ove osobine nisu razvijene. Zato se bavimo razvojem emocionalne inteligencije kroz priču, igru i naše Enimalz i MonsterZ lutke.

INSPIRACIJA – Želimo da podstaknemo decu da razvijaju svoja interesovanja. Projekti i materijali obuhvataju više oblasti razvoja deteta, budući da su namenjeni uzrastu od 3 do 12 godina i usmereni su na razvoj kompetencija potrebnih detetu u 21.

DIZAJN RAZMIŠLJANJE – Ako deca nauče da na kvalitetan način razmišljaju ne samo o sopstvenim potrebama, već i potrebama drugih, moći će da upotrebe dizajn u kreiranju nekih novih inovativnih rešenja.

UČENJE KROZ IGRU – Učenje ne znači prosto memorisanje. Kada dete napreduje u igri, tada i uči, jer mu igra omogućava bezbedno okruženje za pravljenje grešaka. Iz njih stiče veštine i načine razmišljanja uz pomoć kojih adekvatnije reaguje u različitim situacijama

OTVOREN KONCEPT – Fokus je na procesu, a ne gotovom proizvodu. Ono što tokom stvaranja može da izgleda kao greška, postaje otkriće i razlog napretka. Kroz proces, deca postaju superheroji svesni svojih sposobnosti i tada sa sigurnošću mogu da kažu „Ja mogu“.

UKLJUČIVANJE – Zabavan način da roditelji i deca provedu kvalitetno vreme zajedno. Takođe, naše Koba Yagi igračke idealne su za rad u grupama, bilo da je reč o rođendanskim aktivnostima, ili radu u predškolskom ili školskom okruženju.

IZBOR– Pažljiva selekcija inspirativnih i kvalitetnih materijala za decu i projekata koji odgovaraju različitim razvojnim fazama deteta. Želimo da deci ponudimo spoj između starog i novog jer verujemo da svako učenje, pa i inovacija počiva na nadgradnji postojećih ideja i koncepata koji postoje kao naše nasleđe.

ZAOKRUŽEN KONCEPT – Sve što je potrebno za rad i inspiraciju uključeno je u Koba Yagi igračku, vaše je da se prepustite istraživanju i kreiranju!

DRUŠTVENA ODGOVORNOST – U izradi naših proizvoda uključene su žene koje pripadaju teže zapošljivim kategorijama i mladi s teškoćama u razvoju koji izrađuju našu ambalažu. Kroz Školu za superheroje razvijamo edukativni program namenjen uzrastu od 6 do 14 godina.