• URADI SAM  Praćka i pundravci (loptice od vune) Napravi svoju praćku, bezbednu municiju od vunenih loptica i igra može da počne! URADI SAM kreativni set sastoji se od uputstva za rad, drvene praćke visine 150mm, lastiša,  podloge za lansiranje, vune za pustovanje i plastičnih očiju za igru. Od vune može da se napravi 10-15 loptica za lansiranje. Set je pogodan za razvoj fine motorike i kreativnosti. Igračka je namenjena zajedničkom radu odrasle osobe i deteta. Društvena odgovornost: Naše igračke su društveno odgovoran proizvod jer u proizvodnji igračaka i amabalaže učestvuju ranjive grupe.
  • URADI SAM  - Dekorativni ram sa karticama za vez. Originalni ukras za sobu ili poklon za dragu osobu koji deca samostalno dizajniraju! URADI SAM kreativni set sadrži drveni ram 145x145mm, kalem raznobojnog konca, četiri kartice sa crtežima životinja  (sova, jelen, jež i lisica) koje je potrebno doraditi tako što ćete konac u boji provući iglom kroz označene rupice na crtežu. Set sadrži još četiri prazne kartice u boji na kojima dete može da nacrta svoje crteže i doradi ih na isti način. Učeći da koristi iglu i konac, dete će razviti samostalnost, neophodnu finu motoriku i steći će nove veštine koje može da iskoristi u nekim novim kreativnim poduhvatima. Igračka je namenjena zajedničkom radu odrasle osobe i deteta. NAPOMENA: Kreativni set ne sadrži iglu za šivenje Društvena odgovornost: Naše igračke su društveno odgovoran proizvod jer u proizvodnji igračaka i ambalaže učestvuju ranjive grupe.
  • Igra memorije - Pomozite vašem detetu da razvija kreativnost, pažnju, finu motoriku i pamćenje uz Koba Yagi igru memorije koja sadrži 30 vaših omiljenih Koba Yagi likova. Kreativni set sadrži 30 drvenih žetona prečnika 5cm i 30 nalepnica sa likovima Koba Yagi igračaka. Drveni žetoni su zapakovani u unikatnu kesicu od recikliranog tekstila. Društvena odgovornost: Naše igračke su društveno odgovoran proizvod jer u proizvodnji igračaka i amabalaže učestvuju ranjive grupe. Reciklirani tekstil čini šest odsto otpada u Srbiji i predstavlja jedan od glavnih zagađivača.
  • URADI SAM  - Napravi unikatni ranac za rekreativne ili kreativne aktivnosti otiskivanjem stensila „Ja imam ideju“ sa bojom za tekstil! Ranac je dimenzija 270x450mm, ima spoljašnji džep na kome se otiskuje stensil i sadrži unutrašnji džep za odlaganje. Svaki ranac je unikatan. Set je pogodan za razvoj kreativnosti. Društvena odgovornost: Naše igračke su društveno odgovoran proizvod jer u proizvodnji igračaka i amabalaže učestvuju ranjive grupe. Reciklirani tekstil čini šest odsto otpada u Srbiji i predstavlja jedan od glavnih zagađivača.
  • Uradi sam praistorijska diorama uz koju deca uče kako su živeli dinosaurusi kroz zabavne zadatke, eksperimente i igru! Uradi sam kreativni set sadrži Koba Yagi dnevnik sa igrama, eksperimentima, upustvima za rad, šablonima i zadacima, 3 tempere, 1 četkicu, samolepljive papire, papirnu podlogu, plastične oči za lepljenje. Namenjeno zajedničkom radu odrasle osobe i deteta. Pogodno za individualni rad i rad u grupama. Društvena odgovornost: Naše igračke su društveno odgovoran proizvod jer u proizvodnji igračaka i ambalaže učestvuju ranjive grupe.