• URADI SAM  Praćka i pundravci (loptice od vune) Napravi svoju praćku, bezbednu municiju od vunenih loptica i igra može da počne! URADI SAM kreativni set sastoji se od uputstva za rad, drvene praćke visine 150mm, lastiša,  podloge za lansiranje, vune za pustovanje i plastičnih očiju za igru. Od vune može da se napravi 10-15 loptica za lansiranje. Set je pogodan za razvoj fine motorike i kreativnosti. Igračka je namenjena zajedničkom radu odrasle osobe i deteta. Društvena odgovornost: Naše igračke su društveno odgovoran proizvod jer u proizvodnji igračaka i amabalaže učestvuju ranjive grupe.
  • Igra memorije - Pomozite vašem detetu da razvija kreativnost, pažnju, finu motoriku i pamćenje uz Koba Yagi igru memorije koja sadrži 30 vaših omiljenih Koba Yagi likova. Kreativni set sadrži 30 drvenih žetona prečnika 5cm i 30 nalepnica sa likovima Koba Yagi igračaka. Drveni žetoni su zapakovani u unikatnu kesicu od recikliranog tekstila. Društvena odgovornost: Naše igračke su društveno odgovoran proizvod jer u proizvodnji igračaka i amabalaže učestvuju ranjive grupe. Reciklirani tekstil čini šest odsto otpada u Srbiji i predstavlja jedan od glavnih zagađivača.
  • URADI SAM  - Napravi unikatni ranac za rekreativne ili kreativne aktivnosti otiskivanjem stensila „Ja imam ideju“ sa bojom za tekstil! Ranac je dimenzija 270x450mm, ima spoljašnji džep na kome se otiskuje stensil i sadrži unutrašnji džep za odlaganje. Svaki ranac je unikatan. Set je pogodan za razvoj kreativnosti. Društvena odgovornost: Naše igračke su društveno odgovoran proizvod jer u proizvodnji igračaka i amabalaže učestvuju ranjive grupe. Reciklirani tekstil čini šest odsto otpada u Srbiji i predstavlja jedan od glavnih zagađivača.
  • Uradi sam praistorijska diorama uz koju deca uče kako su živeli dinosaurusi kroz zabavne zadatke, eksperimente i igru! Uradi sam kreativni set sadrži Koba Yagi dnevnik sa igrama, eksperimentima, upustvima za rad, šablonima i zadacima, 3 tempere, 1 četkicu, samolepljive papire, papirnu podlogu, plastične oči za lepljenje. Namenjeno zajedničkom radu odrasle osobe i deteta. Pogodno za individualni rad i rad u grupama. Društvena odgovornost: Naše igračke su društveno odgovoran proizvod jer u proizvodnji igračaka i ambalaže učestvuju ranjive grupe.