Koba Yagi je jedan od finalista Smart Start programa

Home/edukacija/Koba Yagi je jedan od finalista Smart Start programa

Koba Yagi je jedan od finalista Smart Start programa

U okviru Smart Start regionalnog programa, Koba Yagi je jedan od 11 finalista iz Srbije čija je preduzetnička ideja „Ja menjam svet – edukativna igra“ nagrađena grantom. Ostali finalisti su: Iz kruga, Centar za afirmaciju dece i omladine, Caritas Šabac, Udruženje invalida cerebralne i dečje paralize, Udruženje Interaktiv, Udruženje građana za unapređenje i razvoj zajednice SAN, Udruženje za lokalni razvoj Kamenica, Business Innovation Programs.

Smart Start je regionalni projekt, finansiran od strane Evropske unije – Program za civilno društvo i medije 2014-2015 (Podrška regionalnim tematskim mrežama organizacija civilnog društva). Projekt se sprovodi u zemljama Zapadnog Balkana i Turskoj, korisnicama IPA programa, a vodi ga Građanske inicijative (Srbija), zajedno sa partnerima: Centar za istraživanje i kreiranje politika (Makedonija), Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj (Crna Gora), Centar za razvoj neprofitnog sektora (Srbija) i YADA Fondacija (Turska), uz podršku CEDRA HR (Hrvatska).

Cilj projekta SmartStart: Pomoć u stvaranju uslova za društveno preduzetništvo organizacija civilnog društva (OCD) i unapređenje njihove održivosti, finansijske sposobnosti i društvenog uticaja u Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji i Turskoj.

By | 2018-04-19T07:31:22+00:00 april 13th, 2018|edukacija|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment